`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai asa romeo orice ai face totul se rezuma la bani aia face atat cealalta atat
    eu zic ca se merita orice ai face

Comment

• pai... maneta ai nu trebuie inlocuita trebuie doar sa ii schimbi 2 fire nu ? deci = 0 lei si proiectoare am vazut si la 36 lei / buc si cablaj am vazut la 20 lei => 36*2 + 20 = 92 lei toata distractia acum ma mai gandesc pt ca daca tot dau bara jos macar o si izolez acum nu stiu pt ca m-am apucat sa-mi fac ceva si sa termin si dupa aia ma mai ocup si de masina

Comment

• difuzoru este si 80 de lei la userii de pe forum

Iar daca vrei kitu de la dacia era un user care aducea

Comment

• nu e neaparat cel de la dacia dar vreau sa fie finisat bine , fara denivelari si chestii din astea acum v-am zis ma mai gandesc

Comment

• daca iti montezi proiectoare mergi pe piese si cablajul de originee mai sigur

Comment

• pai de ce ca doar tot un circuit electric e si ce se poate intampla ? alea care iau foc , iau pt ca nu au fost puse bine , si asta cu proiectoarele e doar o idee nu am zis ca o sa pun

Comment

• asteptam modificarile atunci la care te hotarasti tu

Comment

• ati vazut pe undeva contactorul de la lampa din bord de cumparat ? si un releu unde gasesc si eu ?

Comment

• trage o tura pe casa auto ptr relee
                    sau pe forum la axscu are lampa si buton la 35lei amamdoua

Comment

• sau mai este unul chelull care mai are piese pe aici

Comment

• romeo e 5 lei lampa ....
                        nu le comand de pe forum

Comment

• pai ce mai astepti?? Salaru''!???la 5lei cumperi 5 buc cu butoanele aferente fata de preturile de pe forum
                          sa-mi arati si mie lampa de 5lei ca-s curios
                          aaa si cu cine stau de vorba???senior sau junior

Comment

• nu mai stiu unde am vazut , era cica "pt portbagaj " , dar nu e aceiasi lampa ?

Comment

• ba da
                              dar nu am vazut ieftineala prin magazine ptr logan
                              sunt dar de proasta calitate ,luasem eu ceva si dupa 24h s-a bulit si nu mai fac rabat de la piese calitate bani ca ma ard singur

Comment

• nu il intereseaza si pe el niste leduri smd sa isi modifice luminile in bord

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google